contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Pilaf Cu Năut şi Conopidă

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente
1 lingură ulei de floarea-soarelui
2 cepe mari, feliate
1 lingură pastă de curry
200g de orez
350g bucheţele de conopidă
1 conservă de 400g de năut, clătit şi scurs
500ml supă de legume
50g fulgi de migdale prăjite
1 mână de coriandru tocat

Mod de preparare
Se încinge uleiul într-o tigaie nonaderentă şi se adaugă ceapa. Se prăjeşte pe foc mediu 5 minute, până începe să se rumenească. Se adaugă amestecând pasta de curry şi se prăjeşte încă 1 minut. Se adaugă orezul, conopida şi năutul, amestecând ca să se acopere cu pasta de curry.
Se toarnă supa şi se amestecă. Se acoperă şi se fierbe 10-15 minute până când orezul şi conopida sunt moi, iar lichidul a fost absorbit. Se adaugă amestecând fulgii de migdale şi coriandrul, apoi se serveşte.

Notă:
Valori nutritive per porţie: 443 kilocalorii, 16g proteine, 14g grăsimi, 1g grăsimi saturate, 68g carbohidraţi, 8g fibre, 10g zahăr, 0,82g sare.