Piine Impletita Pufoasa
Sursa Piine impletita pufoasa

articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dupa cum se vede din poza, piinita a fost facuta prima data facuta saptamina trecuta, simbata am refacut-o, iar astazi din nou in varianta integrala.
E buna si pufoasa si are consistenta cozonacului fraged.
Ingrediente:
- 500 g faina 00 (adica faina normala)
- 15 g zahar
- 7 g drojdie uscata
- 2 oua
- cca 10 g sare
- 70 g ulei de masline
- cca 200 ml lapte
- pentru uns: galbenus de ou amestecat cu doua linguri de lapte sau pur si implu lapte
- mac de presarat deasupra
Am preincalzit cuptorul la 200 de grade, am bagat tava in cuptor timp de cca 20-25 de minute.
A doua oara cind am facut piinita, pentru sarbatorile de paste...
si varianta de astazi, 250 g faina normala + 250 g faina integrala...
delicioasa si in varianta asta, ba chiar mai sanatoasa as putea spune.
V-o recomand cu incredere sa o incercati...