Piftii (racituri)
Sursa PIFTII (RACITURI)
articol scris de eu_sunt_rila blog reteteculinaredelicioase-la-gurmanda.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE:
-1 ciolan de porc
-2 fleici de soric
-1-2 adidasi
-1 lingurita vegeta
-sare dupa gust
-7 l de apa
-4 catzei de usturoi(babani)
Se parlesc bine adidasii si ciolanul,se curata ,apoi se spala bine si se pun la fiert in 7 l de apa cu o lingurita de vegeta si sare dupa gust!
Fierberea se face la foc incet,si se spumuieste din cand in cand...cand carnea a inceput sa cada dupa oase,se ia de pe foc,se lasa la racit ,apoi se scot picioarele si se curata carnea de pe oase ,dupa care se add usturoiul pisat..si se pun in castronele(intai carnea, apoi zeama)!
NOTA: Recomand ca in momentul cand le-ati pus in castroane,sa luati grasimea de deasupra!!
POFTA BUNA!