contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piftie De Porc In Stil Rusesc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Ingrediente:

  • Picioruse de porc partea de jos pana la cot, urechi, tot ce e mai gelatinos 
  • Apa cat cuprinde
  • 1 mana de piper negru
  • 2 frunze de dafin
  • 6 catei de usturoi taiati 
  • 2 cepe cu tot cu coaja (spalate in prealabil)
  • 1 morcov
  • Sarati supa ca sa para putin sarata ( cand e rece isi pierde din gustul sarat )
Mod de preparare:
  1. Carnea dreasa si curatata se pune la fiert in apa cat sa o cuprinda, cand da in clocot se spumeaza bine dupa care puteti sa adaugati mirodeniile, ceapa si sarea.
  2. Se face focul mic de tot si se fierbe timp de 7~8 ore, se ia proba daca se prinde piftia, turnati intr-o farfurie o lingura de supa de la piftie si o puneti in frigider pentru 10 minute, daca nu se prinde mai fierbeti piftia o ora sa mai scada.
  3. Spre sfarsit cu o ora inainte sa fie gata, se adauga si morcovul taiat rondele.
  4. Piftia fiarta se strecoara intr-un vas incapator, carnea se toaca marunt si se repartizeaza in vas uniform. 
  5. Dupa ce s-a racit se da pune la frigider pana se prinde bine.
Pofta buna !