Piftele Din Piept De Pui
Sursa Piftele din piept de pui
articol scris de LopFras blog lopfras.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
La orice aperitiv merg piftelele. Pentu cei mai sclifositi dintre noi recomand piftelele din piept de pui. Nu sunt atat de grase ca cele de porc. Pentru aceasta avem nevoie de:
- un piept si jumatate de pui
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 3 cartofi medii
- 2 oua
- zarzavat: patrunjel si marar
- pesmet cat pentru consistenta (poate fi inlocuit de faina de grau)
- condimente: sare, piper, boia de ardei, ierburi aromate uscate, etc.
Preparare: se dau prin masina de tocat carne toate ingredientele care apoi se incorporeaza intr-un vas. Se lasa la frigider pentru cel putin o ora. Se formeaza piftelele cu mana si se prajesc in ulei incins. Zdravene...