contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piersici In Vin Dulce, Cu Crema De Mascarpone & Vanilie

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

In euforia care ma cuprinde vara cand gasesc in piata piersici mari, frumoase, romanesti, am incercat tot felul de minuni cu piersici… O mini obsesie cu cautari febrile de retete delicioase… E destul de greu sa gresesti  cand piersicile sunt atat de bune… Cum nu intotdeauna avem timpul sau dispozitia sa pregatim un desert laborios, m-am gandit la “Piersici la gratar, in vin dulce, cu crema de mascarpone si vanilie”.
Am spalat piersicile, le-am scos samburii, le-am taiat felii si le-am pus foarte putin pe gratarul incins. Le-am pus intr-un castron si am turnat deasupra vin foarte dulce (special pentru desert). Le-am lasat la marinat aprox 30 – 45 minute. In acest timp am batut crema de mascarpone cu putina esenta de vanilie. Am asezat piersicutele pe o farfurie si le-am servit cu crema de mascarpone si sosul de vin dulce… Delicios :)
Probleme!!!
Pentru copii am marinat piersicile in putina miere, in loc de vin dulce… Dupa ce au terminat piersicile lor, au inceput asaltul asupra farfuriilor noastre… Ce lupte au fost!!! :)

Articol recomandat de delicioasa.com