Piept De Pui Umplut Cu Sos Pesto Si Mascarpone
articol scris de ceretetemaifacfetele blog ce-retete-mai-fac-fetele.blogspot.com
O reteta deosebita in stil italian combinand sosul pesto, crema mascarpone si pieptul de pui. E o alegere buna pentru o masa speciala, invitatii vor fi cu siguranta impresionati ; )
Reteta mi-a iesit in cale pe blogul lui Teo.
Timp: 40min
Portii: 2
Mod de preparare:
Amestecam mascarpone cu sosul pesto si obtinem o crema.
Frecam pieptul de pui cu putina sare si piper. Crestam apoi cele doua jumatati de piept de pui in asa fel incat sa formam un buzunar in care punem crema de pesto.
Asezam peiptii umpluti intr-o tava unsa cu ulei de masline si ii ungem si pe ei cu ulei.
Presaram parmezan deasupra, asezam felii de rosii si dam la cuptorul incins la mediu pentru aproximativ 20-30min pana se coloreaza frumos.
Noi am servit cu o garnitura de cartofi topiti si cu salata de cruditati.
N-am ce zice ne-a placut tare mult…
Pofta buna!