Piept De Pui Picant Cu Fasole Verde
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Nu stiu de ce dar am impresia ca o mare parte dintre cele care imi viziteaza blogul sunt antrenate intr-o lupta nesfarsita cu kilogramele . La fel ca si mine de o vreme ... pentru ele si nu numai :) o reteta cu piept de pui picant (asezonata cu o garnitura de fasole verde) care sper sa nu adune atatea calorii.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1/2 ardei iute taiat feliute
- 4 linguri ulei de masline
- 1 lingurita otet balsamic
- sucul de la o 1/2 de lamaie
- 1/2 lingurita sare
- putin piper
Taiem pieptul de pui fasii, le punem intr-o punga si adaugam restul ingredientelor.
Inchidem/innodam punga si o bagam la frigider. Punem o oala cu apa la fiert si cu putina sare. Mai spalam vase de prin chiuveta ( daca sunt) aranjam masa , asta ca sa stea puiul la marinat macar 15 minute :).
Punem gratarul/tigaia pe foc si rasturnam in ea carnea cu sosul de la marinata. lasam sa se prajeasca la foc potrivit amestecand din cand in cand.
Intre timp daca apa a dat in clocot adaugam 1/2 kg fasole verde si o lasam sa fiarba cateva minute apoi o strecuram.
Punem o portie de fasole in farfurie si deasupra bucatelele de piept.
Servim si ne pregatim de weekend :).