contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Pe Pat De Crutoane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



1 piept de pui dezosat
2 oua
2 linguri faina
2 linguri pesmet
4-5 feli de paine pentru crutoane
ulei pentru prajit
sare, piper ,busuioc si oregano
1 lingura de unt
Pieptul de pui se spala si se taie in bucati mai mari si il condimentam.Feliile de paine se taie in bucatele micute ,se stropesc cu un amestec din ulei ,sare,piper ,busuioc si oregano ,se prajesc in unt .Dupa ce s-au prajit crutoanele se pun una langa alta pe o farfurie intinsa .
Pieptul de pui se da pe o singura parte prin pesmet iar dupa aceea prin oul amestecat cu faina.Partea de piept data prin ou se aseaza pe crutoane si se preseaza putin pentru a se lipi crutoanele.Se prajesc in putin ulei prima data partea cu crutoane .Se serveste cu diferite garnituri .


Articol recomandat de undulcearomat.blogspot.com