contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Pane

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

- boia iute
- sare, piper

Mod de preparare:
Se spala piept de pui, se sterge cu un sevetel de bucatarie, se taie fasii si apoi se bate putin cu partea neteta a ciocanului de bucatarie pentru a se aplatiza. Se presara sare si piper peste feliile de piept si se lasa putin la rece. Se bat ouale bine, se adauga faina batandu-se in continuare pentru a nu face cocoloase, se adauga boia de ardei iute, sare si piper (dupa gust). Se amesteca pana cand obtineti o pasta putin mai groasa decat compozitia de clatite. Se pune uleiul la incins si apoi se trec bucatile de carne prin pasta de ou punandu-se apoi la prajit cateva minute pe fiecare parte...gata...nimic complicat...pieptul de pui pane se serveste alaturi de o portie de cartofi piure si eventual o salata de rosii proaspete...Pofta buna!



Nota:
Pentru a da un gust deosebit puiului pane am descoperit condimentele special facute pentru carne pane de la Fucks...cu siguranta fiecare producator de condimente are astfel de combinatii...ramane sa adaptati fiecare dupa gustul vostru.


reteta recomandata de gatindcumira.blogspot.com