contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Marinat Cu Usturoi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

- marar verde
- provence

Mod de preparare:
Pieptul de pui va trebui sa fie dezosat si fara piele. Se spala si se taie felii. Se pune intr-un bol si se presara peste carne sare si piper. Cateii de usturoi se curata si se piseaza apoi se amesteca cu 2 linguri ulei de masline, marar-ul tocat si cu o lingurita de provence, se amesteca si se toarna peste bucatile de carne. Se amesteca totul in bol ca fiecare bucata de carne sa fie acoperita cu usturoi, se acopera si se lasa la rece aproximativ o ora. Se pune la incins uleiul de masline ramas si apoi se prajesc feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc putin. Piept-ul de pui astfel prajit se serveste fierbinte alaturi de o garnitura de cartofi si eventual o salata proaspata de varza.

Nota:
Amestecul de condimente Provence contine: oregano, cimbru, rozmarin, busuioc, levantica. Acest amestec aromat de condimente este folosit intr-o mare parte a Europei in mod special la prepararea multor mancaruri, mai ales la cele pe baza de peste, pui, legume.



reteta recomandata de gatindcumira.blogspot.com