contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui La Pachet Cu Praz Si Fasole

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Luam o mica pauza de la dulciurile cu dovleac :) pentru a va prezenta acest fel atat de interesant, delicios si usor de preparat. Avand in vedere ca e sub semnatura Jamie Oliver il veti adora garantat.

Ingrediente pentru 2 persoane
- 6-8 tulpini de praz tanar, curatate si spalate
- 400 g piept de pui fara piele, taiat in bucati potrivite
- o conserva de fasole alba boabe, scursa si spalata
- un catel de usturoi, curatat si tocat
- o legatura frunze de oregano sau maghiran(puteti folosi si oregano uscat)
- un pahar mic de vin( eu am pus cca 150 ml)
- 140 ml smantana grasa
- sare, piper
Mod de preparare
1.  Pentru a pregati pachetul puneti 2 bucati de folie de aluminiu una peste alta(cam de lungime a 2 cutii de pantofi), sigiland trei laturi si lasand-o pe ultima deschisa.
2. Preincalziti cuptorul la 220 C. Incalziti intr-o oala apa, iar cand incepe sa fiarba adaugati prazul curatat. Lasati-l timp de 2 minute sa fiarba, apoi scoateti-l pe un platou sa se scurga. Amestecati-l cu restul ingredientelor, zdrobind usor cu mana cateva din boabele de fasole.
3. Turnati amestecul bine asezonat in pachetul pregatit, si sigilati bine ultima latura. Asezati-l pe o tava de aragaz si dati la cuptor pentru 30-45 de minute. Cand este gata scoateti pe o farfurie mare intinsa si crepati pachetul chiar inainte de servire.

comentarii