Piept De Pui La Gratar
Sursa Piept de pui la gratar
articol scris de retetesanatoase blog retetesanatoase.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Una dintre carnurile cele mai sanatoase si mai slabe este pieptul de pui, iar daca e pregatit la gratar e cu atat mai sanatos!
Ingrediente necesare:
1 piept de pui mai mare (800 de grame)
cimbru, busuioc, boia de ardei dulce
sare, piper
1 piept de pui mai mare (800 de grame)
cimbru, busuioc, boia de ardei dulce
sare, piper
Mod de preparare:
Am curatat pieptul de piele si am scos osul, dupa care l-am taiat fasii mai subtiri, pentru a se patrunde mai usor pe gratar. Am presarat bucatile de piept pe fiecare parte cu sare, piper, cimbru, busuioc si boia de ardei dulce, si le-am lasat sa stea 10 minute pentru a se patrunde cu aromele.
Am curatat pieptul de piele si am scos osul, dupa care l-am taiat fasii mai subtiri, pentru a se patrunde mai usor pe gratar. Am presarat bucatile de piept pe fiecare parte cu sare, piper, cimbru, busuioc si boia de ardei dulce, si le-am lasat sa stea 10 minute pentru a se patrunde cu aromele.
Am pus bucatile de piept pe gratarul pentru aragaz. Se tin pe foc aproximativ 10-12 minute pe fiecare parte pentru a se frige uniform.
Noi am servit pieptul de pui cu orez cu ou si curry. Pofta buna!