contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui La Gratar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Una dintre carnurile cele mai sanatoase si mai slabe este pieptul de pui, iar daca e pregatit la gratar e cu atat mai sanatos!

Retete culinareIngrediente necesare:
1 piept de pui mai mare (800 de grame)
cimbru, busuioc, boia de ardei dulce
sare, piper


Mod de preparare:
Am curatat pieptul de piele si am scos osul, dupa care l-am taiat fasii mai subtiri, pentru a se patrunde mai usor pe gratar. Am presarat bucatile de piept pe fiecare parte cu sare, piper, cimbru, busuioc si boia de ardei dulce, si le-am lasat sa stea 10 minute pentru a se patrunde cu aromele.


Retete culinare

Am pus bucatile de piept pe gratarul pentru aragaz. Se tin pe foc aproximativ 10-12 minute pe fiecare parte pentru a se frige uniform.


Noi am servit pieptul de pui cu orez cu ou si curry. Pofta buna!

Articol recomandat de retetesanatoase.com