Piept De Pui La Cuptor Cu Sos De Ciuperci
articol scris de dana_mi16 blog midanablog.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cand iti este foame, faci ceva rapid si gata, asa am procedat si eu.
Am optat pentru o mancare rapida si zic eu buna, astept, insa parerile voastre.
Am avut nevoie pentru pieptul de pui la cuptor de:
- evident un piept de pui dezosat pe care l-am taiat in patru;
-condimente, de care aveti, eu am pus asa sare, piper, busuioc, delikat, cimbru, putina boia dulce, usturoi pisat;
-ulei;
Pieptul de pui dupa ce l-m condimentat, l-am pus intr-un vas de yena cu putin ulei si putina apa si l-am dat la foc potrivit timp de 30 minute.
Intre timp am pregatit sosul asa:
- ciuperci champinioane 500 g;
-smantana 100 g;
-ulei, sare;
-1 ceapa;
-1 lingura faina.
Ciupercile le-am oparit, intre timp am curatat si taiat ceapa, am pus-o la calit, am adaugat ciupercile pe care le-am calit si am mai amestecat in ele, la sfarsit am adaugat condimentele si smantana.
Si pentru ca sosul sa fie mai legat am adaugat putina faina cu apa.
Am mai dat un clocot si gata.