contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui La Cratita Cu Legume Si Vin Alb

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Dificultate : redusa

Timp de preparare : 45 minute

Cantitate : 2 portii

Ingrediente

  • 1 lingura unt
  • partea alba de la 1 fir de praz, feliata
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 400 gr cartofi, curatati si taiati cuburi
  • 200 gr piept de pui, fara pielita, taiat cubulete
  • 250 ml vin alb
  • 250 ml zeama de supa de pui
  • 1 lingurita thym uscat si maruntit
  • 100 gr iaurt
  • 200 gr pastai verzi, fierte

 

Preparare

  • Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.
  • Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aeezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.