Piept De Pui La Cratita Cu Legume Si Vin Alb
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 45 minute
Cantitate : 2 portii
Ingrediente
- 1 lingura unt
- partea alba de la 1 fir de praz, feliata
- 1 catel de usturoi, tocat
- 400 gr cartofi, curatati si taiati cuburi
- 200 gr piept de pui, fara pielita, taiat cubulete
- 250 ml vin alb
- 250 ml zeama de supa de pui
- 1 lingurita thym uscat si maruntit
- 100 gr iaurt
- 200 gr pastai verzi, fierte
Preparare
- Topeste untul intr-o cratita apoi adauga prazul si usturoiul si caleste-le pana cand prazul s-a inmuiat, aprox.5 minute.
- Adauga cartofii, pieptul de pui, vinul alb si zeama de supa de pui, acopera cratita si lasa sa fiarba 30-40 minute pana cand cartofii si puiul s-au facut.Aeezoneaza cu sare si piper dupa gust, adauga thym si iaurtul si amesteca.Serveste preparatul cu pastai verzi.