Piept De Pui Invelit In Bacon
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
O reteta de duminica, am combinat ce-am vazut pe un forum italian cu ce am avut prin frigider.
Ingrediente:
1 piept de pui ( 600g)
aprox 250g bacon feliat
3-4 catei de usturoi
rozmarin, salvie
1 dovlecel
100 g masline
150 ml vin alb
ulei, sare, piper
Taiem pieptul in doua, il spalam si il stergem bine. Condimentam, trecem pieptul prin ierburile aromate, il invelim in bacon si il legam.
Punem intr-un vas de Jena putin ulei, apoi asezam bucatile de piept si pe langa felii de dovlecel, masline si cateii intregi de usturoi.
Adaugam vinul, punem o folie deasupra si coacem 25 de minute la foc mic si apoi aprox 10 fara folie.
Servim cu orez . E usor si se face destul de repede.
PP