contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui In Sos De Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Ingrediente (pentru 2 portii):
* 2 piept de pui * 200g ciuperci
* 100 ml smântâna * patrunjel
* sare * piper * ulei

Preparare:
- Într-o tigaie se pune un pic de ulei. Se prajeste pieptul de pui pe fiecare parte, pana capata o crusta frumoasa.
- Ciupercile se taie în fasii subtiri si cu putin ulei se distuie timp de cateva minute.
- Se adauga si smantana, patrunjel tocat si cateva picaturi de lamaie. Se pune sosul de ciuperci perte pieptul de pui.
- Se acopera si se fierbe la foc mic timp de cel putin 5-6 minute pentru a se lega crema.
- Se serveste fierbinte.

 


Articol recomandat de culoriledinfarfurie.blogspot.com