Piept De Pui In Foietaj Si Cartofi Noi La Cuptor
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Astazi va arat repejor o reteta simpla pentru un pranz usor de vara :) Nu trebui sa munciti prea mult, iar rezultatul va fi peste asteptari :)
Ingrediente:
400 g foietaj
500 g piept de pui
100 g crema de branza
50 g branza
sare,piper
marar
Cartofi noi:
600 g cartofi noi
marar
sare, piper
1 lingura ulei
Mod de preparare:
Bucatile de pui se sareaza si se pipereaza. Crema de branza se amesteca cu brnza sfaramata, piper si marar.
Foietajul se taie pe jumatate; pe fiecare bucata de foietaj se pune o lingura din amestecul de branza si deasupra se aseaza bucata de piept de pui, apoi se ruleaza.
Bucatile de piept de pui invelite se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coace pentru 25-30 minute, pana se rumeneste.
Cartofii curatati se taie in sferturi pe lungime si se presara peste sarea, piperul, mararul tocat si o lingura de ulei. Se amesteca si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt; se pot adauga si cateva jumatati de rosii cherry.
Se intrododuc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sau pana cand sunt gata!
Se intrododuc in cuptorul preincalzit pentru 25-30 minute sau pana cand sunt gata!
Se serveste cu cartofi noi cu marar.