Piept De Pui In Crusta De Parmezan Si Cartofi Noi Fierti In Ulei
articol scris de adriana_lucia blog adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com
mal
Desi pare o reteta complicata (cred ca denumirea este de vina ) , snitelul din piept de pui in crusta de parmezan se prepara aproape identic ca snitelul in pesmet.
Singura diferenta este parmezanul ras, care se amesteca cu pesmetul de la final.(proportiile dupa cum te lasa inima :)) )
Asadar , se da carnea (condimentata dupa gust cu sare/vegeta si piper)- puteti folosi carne de pui, porc , vita, peste - prin faina , apoi prin ou, iar la final se tavaleste bine prin parmezan ras amestecat cu putin pesmet.
Se prajeste in baie de ulei( adica mult ulei bine incins )
Tot in baie de ulei se" fierb" si cartofii ......vor dobandi o crusta la exterior, iar interiorul o sa ramana moale si aproape cremos :)( eu am folosit cartofi noi taiati sferturi )
Noi am servit acest fel cu o salata asortata ce contine macris si leurda (culese de la Bradatel -Retezat :) ), castraveti si rosii, careia i-am adaugat sare si putin ulei de masline ;)
E bun cu orice salata....cred ca ar merge de minune si cu sosul de ciuperci :))
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/11/scoici-cu-sos-de-ciuperci.html
Incercati ! :)