Piept De Pui In Bere
Sursa PIEPT DE PUI IN BERE
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Chiar daca este foarte cald, va asiguram ca merita sa aprindeti aragazul pentru aceasta mancare. E perfecta daca vreti sa luati o pauza de la salate.
Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 1 piept de pui
- bere (am folosit blonda dar se poate folosi si bere bruna)
- 50 ml ulei
- sare de mare, boia, condimente
- cartofi (pt garnitura)
Plan de lucru:
- Taiem carnea ca pentru snitele, o condimentam, apoi o asezam intr-un vas termorezistent (poza 2). Adaugam uleiul si apoi berea cat sa acoperim carnea (poza 3).
- Lasam la cuptor pentru circa 30-40 minute.
- Am servit cu cartofi natur. (poza 4).
Pofta buna!
Timp de preparare: 50 minute
Pret: 3 lei/portie (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan