contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui In Bere

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Chiar daca este foarte cald, va asiguram ca merita sa aprindeti aragazul pentru aceasta mancare. E perfecta daca vreti sa luati o pauza de la salate.

Ce iti trebuie pentru 4 portii (poza 1)
- 1 piept de pui
- bere (am folosit blonda dar se poate folosi si bere bruna)
- 50  ml ulei
- sare de mare, boia, condimente
- cartofi (pt garnitura)

Plan de lucru:
- Taiem carnea ca pentru snitele, o condimentam, apoi o asezam intr-un vas termorezistent (poza 2). Adaugam uleiul si apoi berea cat sa acoperim carnea (poza 3).
- Lasam la cuptor pentru circa 30-40 minute.
- Am servit cu cartofi natur. (poza 4).
Pofta buna!

Timp de preparare: 50 minute
Pret: 3 lei/portie  (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele si de inflatie)

piept de pui in bere 1 piept de pui in bere 2 piept de pui in bere 3 piept de pui in bere 4
Filed under: A4. Preparate din pui&curcan