contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui In Bacon, Umplut Cu Spanac

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

INGREDIENTE:

400 g piept de pui
50 g bacon
sare
piper
1 lingura ulei de masline
1 ceapa verde
1 catel usturoi
100 g spanac congelat
30 g spanac proaspat
50 g mozzarella
20 g feta/telemea
2-3 linguri ulei masline

PREPARARE:

Pieptul de pui spalat si uscat il intindem si il batem, astfel incat sa obtinem o felie de carne cat mai subtire. O asezam peste feliile de bacon. Condimentam pieptul de pui cu sare si piper, apoi pregatim umplutura.
Calim ceapa si usturoiul in ulei bine incins, adaugam spanacul congelat si lasam pe foc pana se evapora apa, apoi il punem pe cel proaspat si il calim putin.

Punem peste carne mozzarella rasa, apoi spanacul peste care aruncam cubulete de branza feta sau telemea.

Rulam carnea impreuna cu feliile de bacon. Prindem carnea cu scobitori, o punem intr-un vas termorezistent, o stropim cu ulei de masline, apoi o dam la cuptor acoperind-o cu o folie de staniol, la 200°C pentru 45 minute.

Dupa acest interval scvoatem folia si mai lasam in cuptor rulada de carne inca 15 minute, sau pana se rumeneste putin baconul.

Simplu si bun pentru cei care iubesc spanacul.

Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook