Piept De Pui In Aluat De Bere
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
1 piept de pui
150 ml bere
160 g faina
2 oua
Sare,piper
Chili iute
Patrunjel
300-400 ml ulei
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.
Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza.
La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.
Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta.
Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.