Piept De Pui Cu Susan
articol scris de amalia-mylife blog 1-tj-articol gol-haisagatim.ro
Saptamana asta promit numai chestii usoare, weekendul asta am fost plecata si am mancat destul de consistent. Reteta de mai jos e tare simpla si gustoasa, de efect pentru musafiri si nu numai.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 2 oua
- faina
- aprox 200g susan
- sare, piper, boia, putin suc de lamaie
Taiem pieptul fasii de grosimea unui deget, apoi le condimentam cu sare, piper, boia si stropim cu putin suc de lamaie. Lasam sa stea la rece 30 de minute, apoi punem 3-4 linguri d efaina intr-o punga adaugam fasiile, rasucim capatul pungii si scuturam bine , astfel bucatile de carne de pui vor fi acoperite peste tot de faina.
Batem ouale usor si apoi trecem o bucata de carne de pui prin ou, pesmet si prajim la foc potrivit. Atentie cu uleiul nu trebuie sa fie prea incins altfel susanul se va arde. Vedeti in poza ca si eu le-am cam prajit un pic mai tare.
Servim cateva fierbinti :), restul cu salata .