Piept De Pui Cu Smantana
Sursa Piept de pui cu smantana
articol scris de antzuka_tzuka blog antzukastuff.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
CE imi placea sa mananc eu pieptul cu smantanica si mamaliguta pe vremea cand mancam carne:D, dar azi am facut pentru surorile mele
Pentru aprox 3 portii
Ingrediente
1 piept de pui
6 ciuperci champignon(eu doar atat mai aveam in frigider;)))
jumatate de ceapa
sare, piper
un catel de usturoi
nitica vin alb
aprox 500 g smantana
1 lingura faina(naut/hrisca/linte)
Am taiat pieptul in niste tentative de cuburi, cum am apucat:D
Le-am trantit in oala cu putin ulei am lasat acolo sa se caleasca,am condimentat cu sare si piper, cand si-a schimbat culoarea am adaugat ceapa si ciupercile taiate, am lasat acolo pe foc pana a scazut orice urma de zeama,amestecand din cand in cand, am stropit cu vin , l-am lasat pana a scazut,am adaugat usturoiul ras , am adaugat smantana amestecata cu faina am mai lasat pe foc aprox 5 min.
Mirosea tare tare bine!
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 montignac cat si pentru faza 1!
Pentru aprox 3 portii
Ingrediente
1 piept de pui
6 ciuperci champignon(eu doar atat mai aveam in frigider;)))
jumatate de ceapa
sare, piper
un catel de usturoi
nitica vin alb
aprox 500 g smantana
1 lingura faina(naut/hrisca/linte)
Am taiat pieptul in niste tentative de cuburi, cum am apucat:D
Le-am trantit in oala cu putin ulei am lasat acolo sa se caleasca,am condimentat cu sare si piper, cand si-a schimbat culoarea am adaugat ceapa si ciupercile taiate, am lasat acolo pe foc pana a scazut orice urma de zeama,amestecand din cand in cand, am stropit cu vin , l-am lasat pana a scazut,am adaugat usturoiul ras , am adaugat smantana amestecata cu faina am mai lasat pe foc aprox 5 min.
Mirosea tare tare bine!
Aceasta reteta este buna atat pentru faza 2 montignac cat si pentru faza 1!