Piept De Pui Cu Philadelphia
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Chiar daca e cald de nu se poate respira, cite ceva tot trebuie sa mincam, asa ca... ceva usurel, nu mincare grasa, nici prea fierbinte, nu ingrasa prea tare, asta daca renuntati la piinita... ar merge, la vreme de seara, nu ?!
Ingrediente:
- 300 g piept de pui
- 100 g brinza philadelphia
- un sfert de pahar cu lapte
- un catel usturoi
- o minuta buna de marar proaspat
- ulei de masline
- salata
- rosii
Am spalat carnita de pui, am taiat-o cuburele si in foarte putin ulei am rumenit-o usurel, la foc mediu impreuna cu catelul de usturoi curatat, spalat si taiat in doua. Am dat tigaia de prajit la o parte, am eliminat usturoiul, am adaugat brinza si laptele, am amestecat repede, am pus sare si mararul spalat si taiat marunt si gata papita. Daca doriti sa fie sosuletul de brinza mai subtirel, adaugati inca un pic de lapte.
Pieptul de pui se serveste pe pat de salata, felii de rosii si bineinteles ca se maninca impreuna (eu fara piine). Reteta e de la brinza philadephia, eu doar am imbunatatit-o cu gustul de usturoi si mararul din gradina.