Piept De Pui Cu Parmesan
Sursa Piept de pui cu parmesan
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 1 ora
Cantitate : 4 portii
Ingrediente
- 1 albus de ou
- 100 gr parmesan, razuit fin
- 4 piepti de pui, fara piele si os
- 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
- 400 gr cartofi noi, decojiti
- 200 gr mazare
- cateva frunze de salata
- 1 lingura otet de zmeura
- 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae
- sare de mare, dupa gust
Preparare
- Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta crocanta.
- Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare, adaugandu-se mazarea in ultimele 10 minute de fierbere a cartofilor.Se scurg legumele apoi se amesteca cu frunze de salata, otetul de zmeura, uleiul de masline cu lamaie si sare de mare, dupa gust.
- Pipetul de pui se serveste alaturi de salata pregatita.