contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Paprika Si Smantana

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Este o friptura destul de simpla si foarte, foarte gustoasa!
Smantana ajuta ca sosul rezultat sa fie unul delicios pentru papilele noastre care abia asteapta sa fie gadilate cu acest gust!
500g piept de pui
paprika, delikat
1 ramura de rozmarin
3 linguri smantana
sare, piper
ulei de masline.
-Spalam carnea, apoi o batem putin ca la snitel.
-In tava unsa cu putin ulei de masline, asezam carnea, turnam putina apa, apoi condimentam cu toate condimentele din reteta si la urma, pe fiecare bucata asezam cate o lingura de smantana si ramurica parfumata de rozmarin.
-Bagam in cuptor tavita la 175C si lasam sa se rumeneasca frumos.
-Din cand in cand, mai stropiti carnea cu sosul lasat. Iese delicios!

Articol recomandat de meosiris.blogspot.com