Piept De Pui Cu Nuci Si Curry
articol scris de retetesanatoase blog retetesanatoase.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Foarte rapida si simpla, aceasta reteta aduce o combinatie delicata si gustoasa de ingrediente, combinatie care merita incercata!
Ingrediente necesare:
1 piept de pui (700 grame)
1 ardei gras
1 morcov
o ceapa
5-6 nuci
sare, piper, curry
ulei
pasta de tomate
zeama de lamaie
patrunjel
Mod de preparare:
Am tocat ceapa, morcovul si ardeiul gras marunt si le-am pus la calit cu 3 linguri de ulei intr-o tigaie mare de teflon. Am taiat pieptul de pui in cubulete pe care le-am presarat cu sare si piper. Dupa ce legumele s-au calit putin, am adaugat bucatile de piept si miezul de nuca tocat potrivit.
1 piept de pui (700 grame)
1 ardei gras
1 morcov
o ceapa
5-6 nuci
sare, piper, curry
ulei
pasta de tomate
zeama de lamaie
patrunjel
Mod de preparare:
Am tocat ceapa, morcovul si ardeiul gras marunt si le-am pus la calit cu 3 linguri de ulei intr-o tigaie mare de teflon. Am taiat pieptul de pui in cubulete pe care le-am presarat cu sare si piper. Dupa ce legumele s-au calit putin, am adaugat bucatile de piept si miezul de nuca tocat potrivit.
Am lasat totul pe foc inca 10 minute, intorcand pieptul pe ambele parti ca sa se rumeneasca uniform. Apoi am adaugat o cana de apa amestecata cu 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de curry si putina zeama de lamaie.
Am mai lasat sa fiarba inca 5 minute, dupa care am oprit focul si am presarat patrunjelul tocat.
Va dorim pofta buna!