contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Morcovi

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Ingrediente
-un piept de pui de 600-700 grame
-4 morcovi
-2 cepe
-ulei de masline
-sare
-piper
-ierburi aromate
-patrunjel proaspat
Pieptul de pui se taie bucatele.
Morcovii se curata, 3 se taie pe de-a lungul in bucati potrivite, unul se da pe razatoarea mica.Ceapa se toaca marunt marunt
Intr-o tigaie punem putin ulei de masline si calim ceapa cu morcovul razuit. Adaugam bucatile de morcov, o cana de apa, condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba la foc mic pana cand morcovii se fierb pe jumatate.
mestecam intr-un bol ulei de masline cu putin condiment cu ierburi aromate si trecem bucatile de pui prin compozitie. Infierbantam o tigaie si punem carnea la prajit, cca 2-3 minute pe ambele parti. Adaugam peste carne morcovii cu sosul obtinut din fierberea lor si lasam totul la fiert sub capac la foc mic, completam cu apa daca este nevoie. Eu am mai lasat la fiert cca 15 minute. La final potivim de sare si piper si adaugam patrunjel proaspat tocat.


Pofta buna!



Articol recomandat de cebucatarim.blogspot.com