contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Mazare

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

  Au venit căldurile peste noi, așa că rețetele simple și rapide sunt la ordinea zilei.Binenteles că diferența o fac condimentele folosite, așa că nu vă fie frică să le folosiți.

INGREDIENTE:
 -un piept de pui fără piele și os
 -sare
 -piper cu lămâie
 -1/4 linguriță semințe de fenicul măcinate
 -o linguriță de usturoi granulat
 -fulgi de ardei iute dupa gust
 -30 g unt
 -o lingură de ulei
 -500 g mazăre
 -mărar verde tocat

 MOD DE PREPARARE:
 1.Se taie pieptul de pui felii și sărează , se piperează, se presară cu fulgii de ardei iute, semințele de fenicul și usturoiul granulat și se lasă 10 minute la frigider.

 2.Se topește untul împreună cu o lingură de ulei și se sotează mazărea.Când e aproape gata, se face loc în mijlocul tigăii și se pun fileurile de piept de pui.Se prăjesc pe ambele părți câte 2-3 minute.Se asezonează mazărea dacă mai este nevoie.
 3.Se servește carnea alături de mazăre, presărată cu mărar verde tocat.
 Poftă bună !