Piept De Pui Cu Mazare
Sursa Piept de pui cu mazare
articol scris de pansy blog panseluta-violet.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Au venit căldurile peste noi, așa că rețetele simple și rapide sunt la ordinea zilei.Binenteles că diferența o fac condimentele folosite, așa că nu vă fie frică să le folosiți.
INGREDIENTE:
INGREDIENTE:
-un piept de pui fără piele și os
-sare
-piper cu lămâie
-1/4 linguriță semințe de fenicul măcinate
-o linguriță de usturoi granulat
-fulgi de ardei iute dupa gust
-fulgi de ardei iute dupa gust
-30 g unt
-o lingură de ulei
-500 g mazăre
-mărar verde tocat
MOD DE PREPARARE:
1.Se taie pieptul de pui felii și sărează , se piperează, se presară cu fulgii de ardei iute, semințele de fenicul și usturoiul granulat și se lasă 10 minute la frigider.
2.Se topește untul împreună cu o lingură de ulei și se sotează mazărea.Când e aproape gata, se face loc în mijlocul tigăii și se pun fileurile de piept de pui.Se prăjesc pe ambele părți câte 2-3 minute.Se asezonează mazărea dacă mai este nevoie.
3.Se servește carnea alături de mazăre, presărată cu mărar verde tocat.
Poftă bună !