Piept De Pui Cu Maioneza
Sursa Piept de pui cu maioneza
articol scris de alexa blog bunatati-delicatese.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
maghiran
scortisoara
chili
cimbrisor
sare
Mod preparare:
Toate condimentele in masura egala se amesteca, peste ele se mai adauga 1/2 lingurita zahar. Pulpele se tavalesc prin condimente si se pun intr-un castron acoperit la rece timp de 12 ore ( eu pe pregatesc de seara pentru a doua zi).
Se incinge cuptorul, ciocanelele se pun in punga magica, cu 2 cesti apa, se leaga punga la gura si se dau la cuptor pentru o ora la foc mic. dupa cca o ora se rupe punga deasupra si se mai lasa cca 15 minute sa se rumeneasca putin.
se servesc alaturi de cartofi prajiti pudrati cu condiment cu gust de branza de la knorr.
Recomandat de bunatati-delicatese.blogspot.com
Recomandat de bunatati-delicatese.blogspot.com