Piept De Pui Cu Legume De Primavara
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod preparare:
Spalam si tapetam pieptul de pui cu un servet de hîrtie.
Îl taiem în fîsii de aproximativ 1 cm grosime.
Încingem uleiul,punem carnea,condimentam.
(sarea de mare,piper,chili,rozmarin,oregano)
Cînd carnea începe a se rumeni,adaugam morcovii si ceapa verde.
Amestecam la foc iute.Dupa 2-3 minute adaugam si bucatelele de ardei gras.
Amestecam din nou,tot la foc iute,timp de 2-3 minute,dupa care..
adaugam zuccini feliat,si pastaii de mazare(din viteza am facut poza înainte sa pun mazarea pastai,dar o regasiti în farfurie :D )
Amestecam înca vreo 3-4 minute,dupa care stropim cu otet balsamic,
amestecam si lasam sa traga înca un minutel sub capac.
Un "Fel" usor si racoritor,de primavara.Legumele nu trebuie sa se înmoaie.Trebuie sa fie înca putin crocante,si sa-si pastreze culoarea proaspata.
Cine doreste,poate servi cu paste.
Îl taiem în fîsii de aproximativ 1 cm grosime.
Încingem uleiul,punem carnea,condimentam.
(sarea de mare,piper,chili,rozmarin,oregano)
Cînd carnea începe a se rumeni,adaugam morcovii si ceapa verde.
Amestecam la foc iute.Dupa 2-3 minute adaugam si bucatelele de ardei gras.
Amestecam din nou,tot la foc iute,timp de 2-3 minute,dupa care..
adaugam zuccini feliat,si pastaii de mazare(din viteza am facut poza înainte sa pun mazarea pastai,dar o regasiti în farfurie :D )
Amestecam înca vreo 3-4 minute,dupa care stropim cu otet balsamic,
amestecam si lasam sa traga înca un minutel sub capac.
Un "Fel" usor si racoritor,de primavara.Legumele nu trebuie sa se înmoaie.Trebuie sa fie înca putin crocante,si sa-si pastreze culoarea proaspata.
Cine doreste,poate servi cu paste.
Retete recomandata de Mayas-Esprit.blogspot.com