Piept De Pui Cu Gorgonzola
articol scris de BucatariaPortocalie blog bucatariaportocalie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Initial foloseam gorgonzola pentru a pragati un sos delicios pentru puiul la gratar. Atat de mult imi placea sosul ca m-am gandit sa incerc combinatia de gorgonzola cu smantana si pentu a pregati un fel de mancare.
INGREDIENTE:- piept depui
- gorgonzola
- smantana
- ulei masline
- sare, piper, boia dulce
Nu va dau cantitatile exacte, pentru ca le puteti varia dupa preferinte. Eu am avut o caserola mare cu piept de pui dezosat, o felie de gorgonzola si o cutie maaare cu smantana.
PREPARARE:
Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si amestecam bine pana se topeste toata branza. Lasam 10 min la foc mic si gata mancarea.