Piept De Pui Cu Fulgi De Porumb
articol scris de mihaela2289 blog specialitaticulinare.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
400gr piept de pui
100 gr fulgi de porumb
2 oua
100 ml ulei
30 gr mustar
1/2 lamaie
20 gr sare
5 gr piper
5 gr oregano
5 gr boia iute
5 gr razmarin
Mod de preparare:
1. Pieptul de pui se spala, se curata de pielite , se sterge bine de apa si se taie in felii subtiri, apoi se condimenteaza cu oregano.
2. Intr-un vas se amesteca ouale, mustarul si restul de condimente . Jumatate din cantitatea de fulgi de porumb se marunteste cu ajutorul unui facalet.
3. Bucatile de carne se trec prin compozitia de ou, avand grija sa fie bine imbracate , apoi se trec prin fulgii de porumb maruntiti amestecati cu cei intregi.
4.Bucatile de pui astfel imbracate se prajesc pe ambele parti in ulei incins, apoi se servesc fierbinti, ornate cu feliute de lamaie .