Piept De Pui Cu Fasole Verde
articol scris de teolyn blog teolyn-in-the-kitchen.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 1 piept de pui dezosat
- 1 borcan fasole verde (conserva)
- 1 lingurita vegeta
- 1 lingura faina
- 1 lingura zahar
- 1 lingura otet
- patrunjel tocat
Pieptul de pui se portioneaza, se bate, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la frigider 1 ora. Apoi se unge cu o pensula cu ulei un grill de bucatarie si se prajesc bucatile de piept de pui.
Fasolea verde se scurge de zeama (din care se pastreaza o parte), se pune intr-o cratita cu putin ulei, se caleste putin, apoi se adauga o parte din zeama din conserva si o parte de apa atat cat sa acopere fasolea. Cand incepe sa fiarba se adauga vegeta, zaharul si otetul.
Intr-un bol se amesteca faina cu putina apa apoi se adauga peste fasole si se lasa sa fiarba pana se ingroasa. La sfarsit se adauga patrunjelul.