contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Dovlecei Gratinati

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Este prinzul pe care l-am pregatit eu azi...inspirat sau nu,voi imi veti spune!

Mod de preparare:

Dovleceii curatati ,taiati in sferturi sau chiar"optimi"se presara cu sare si se lasa 20 minute ,apoi se scurg de sucul lasat si se dau prin pesmet,dupa care ii asezam intr-o forma ceramica,unsa cu 1-2 linguri de ulei de masline,impreuna cu citeva rosioare cherry.
Dam la cuptorul bine preincalzit,la foc mare ,pentru 25-30 minute.
Pieptul de pui taiat fisii se da printr-un amestec de condimente obtinut prin mojararea a citiva catei de usturoi,o lingurita de boia,una de cimbru ,citeva prize de sare si citeva de piper,precum si vreo 2 linguri de ulei de masline
dupa care se amplaseaza tot intr-o forma ceramica si se da la cuptorul bine preincalzit ,acoperit cu folie,la foc mare,30 de minute,apoi scoatem folia si mai lasam 5 minute.
Servim simplu,sau adaugam dovleceilor un dressing din smintina (sau iaurt)cu 2-3 catei de usturoi zdrobiti.

cam atit,pofta buna!



Reteta recomandata de alison-trials.blogspot.com