Piept De Pui Cu Ciuperci
Sursa Piept de pui cu ciuperci
articol scris de Xandrinne blog de-alebubulinei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am multe retete pe care le-am facut mai demult si ale caror fotografii asteapta cuminti in memoria pc-ului, sa le bage careva in seama. Profit de Eurovision si scriu rapid o postare :) Nu e ceva spectaculos, dar macar e gustos :)
Ingrediente: 350 g piept de pui,
350 g ciuperci, sare, piper,3 cepe, 200 ml smantana de gatit, unt.
Pieptul de pui l-am taiat in bucati potrivite ca marime si l-am prajit in unt, pe toate partile; dupa ce s-a albit carnea am mai lasat-o pe foc, pana a inceput a se rumeni.
Separat, intr-o tigaie, am calit usor ceapa tocata, pana a devenit translucida, am adaugat ciupercile, taiate si ele bucati si am lasat tigaia pe foc sa se intrepatrunda gusturile. Dupa ce s-au calit si ciupercile am adaugat bucatile de piept de pui si apoi am turnat smantana de gatit.Am lasat la fiert, la foc potrivit, inca cateva clocote. Am potrivit gustul de sare si piper.