contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Cartofi Noi și Roșii, La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Copt la perfecțiune într-un amestec de legume proaspete, usturoi şi condimente, această masă ușoară, va fi chiar și pe placul celor mai pretențioși .
Am citit asta undeva și tare mi-a plăcut așa că o împart cu voi:
"Gătitul nu este o corvoadă. Este o poveste de dragoste."

Fără prea multe introduceri să vă spun ce-am făcut. Am luat niște piept de pui fără piele și l-am tăiat în cuburi. Din piață mi-am făcut rost de niște cartofi noi, așa pe alese, deci au cam aceleași dimensiuni. Uitată în frigider o roșie din aia de casă, mare și cu gust de roșie, sănătoasă, am tăiat-o cuburi. Pe pervazul meu cel ierbivor am găsit câteva fire de busuioc proaspăt, pe care l-am tocat și niște rozmarin. Vreo 4 căței de usturoi i-am luat din cămară și i-am tăiat felii subțiri.


Am încălzit cuptorul la 200° şi am picurat puțin ulei de măsline în tava de copt. Am adăugat apoi carnea de pui, cartofii, roșia, busuiocul, usturoiul și vreo 3 linguri ulei de măsline. Am presărat cu rozmarin și piper proaspăt râșnit. 
Dați treaba asta la cuptor vreo 20 - 30 de minute, întorcând ocazional cartofii și carnea prin tava, până este gata. Serviți fierbinte.
Tam Tam Ta Da Dam ... Gata masa !!!

Mulţumesc pentru vizită !!!!