contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Pui Cu Cartofi In Sos Alb

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Ingrediente

1 piept pui
4-5 cartofi
200 gr smantana
2-3 linguri margarina
1 legatura patrunjel





Se fierb cartofii in coaja, se curata se taie cubulete si se aseaza intr-un vas de ena(sau o tava obisnuita).



Se fierbe pieptul de pui, se taie apoi fasii si se pune peste cartofi.


Se face sosul astfel:intr-o cratita se topeste margarina,apoi se adauga smantana putin cate putin, mestecand continuu cu mare grija ca sa nu se taie,se da intr-un clocot si se asezoneaza cu sare si piper.Se toarna sosul obtinut peste cartofi si pui.

Se da la cuptor pentru 30 minute,apoi se presara patrunjelul tocat marunt .Daca va grabiti puteti sa puneti 5 minute la microunde.Se serveste fierbinte.




Articol recomandat de reteteculinarepentruincepatori-vio.blogspot.com