Piept De Pui Cu Asparagus şi Morcovi
articol scris de Gatind cu Mira blog gatindcumira.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
- 2 buc piept de pui
- o legatura asparagus
- 400 gr morcovi
- 50 ml ulei de masline
- sare, piper,
- patrunjel proaspat
- 4 catei de usturoi
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala si se taie fasii, se sareaza si se pipereaza si se lasa 30 minute la rece. Intre timp morcovii si asparagusul se pun la fiert impreuna cu putina sare si o lingura de ulei de masline si usturoiul pisat marunt. Scoateti carnea de la frigider si o prajiti in ulei de masline pe ambele parti pana cand prinde putina culoare. Cand s-au fiert legumele, le strecurati, le taiati si le serviti impreuna cu puiul si cu patrunjel tocat marunt presarat peste.
Nota:
Simplitatea acestui pranz nu va aduce doar un gust deosebit ingredientelor cat si un strop de sanatate. Cu un astfel de meniu fara grasimi in exces, insa plin de vitamine si hranitor veti reusi sa va obisnuiti atat pe dumneavoastra cat si restul familiei cu mancaruri usoare si sanatoase.