Piept De Pui Cu Ardei Copti
articol scris de Daniela blog danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mancare buna, buna si gustoasa! Deja e frig si ardeii copti pusi la congelator asta vara, cand era abundenta de legume, isi fac treaba , aduc gustul verii in cratita mea cu mancare !
Asadar, pieptul de pui taiat cubulete l-am rumenit putin in tigaia antiaderenta, apoi am pus o ceapa taiata marunt , o cana cu suc de rosii si ardeii copti taiati fasii. Am pus sare, piper, foaie de dafin si am lasat pe foc pana ce mancarea a scazut (cam 15 minute ).Ca si amanunt, zeama care a reiesit de la dezghetarea ardeilor am pus-o tot in mancare.
Si uite asa , in maximum jumatate de ora, am facut o mancarica deosebita, dietetica si gustoasa !
Eu am mancat-o cu paine integrala dar merge extraordinar cu mamaliga.