Piept De Pui Alla Puttanesca
articol scris de anditudor.blogspot.c blog anditudor.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Foarte savuroasa combinatie!
- 3 bucati de piept de pui (se pot folosi si pulpe, puneti 6-8) taiate cuburi
- 3 linguri ulei de masline
- 1 ceapa mijlocie, tocata
- 4 catei de ustruoi tocati
- o conserva de rosii in sos tomat, aprox 400g, taiate bucati mai mici
- 1 lingura de pasta de ansoa sau 2 ansoa, scurse si maruntite
- 150g masline negre (ideal fara samburi si taiate bucati)
- 3 linguri de capere
- oregano, cimbru, sare, piper, boia de ardei iute dupa gust
- adaugati rosiile, ansoa, maslinele, caperele, condimentele si lasati totul pe foc mediu pana s-a patruns carnea
- serviti fierbinte cu spaghette sau alte paste, se poate razui si niste parmezan.
Daca scoateti boiaua din amestec si copiii vor fi foarte incantati de gust.
Zana mea mica mi-a spus sa-i pun si la scoala, ceea ce este un compliment extraordinar :)
Imprima reteta