Piept De Pui 5 Arome Cu Cartofi Glazurati Cu Mustar
articol scris de Silvia20 blog silvia-unaalta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acum cateva zile am vazut un piept de pui preparat de Maya pt fetita ei, si arata atat de juicy & yummi ca trebuia sa aflu in ce mod a fost facut, altfel nu mai aveam liniste :P.
Nu e mare lucru prepararea pieptului : se condimenteaza pieptul de pui cu ce vrea fiecare, sare, piper, boia, rozmarin( eu doar cu 5 spices), se lasa nitel sa patrunda aromele. Puiul se frige apoi, la foc mare, in putin ulei, pana se rumeneste frumos pe ambele parti, apoi se stinge cu o canuta de supa si se lasa acoperit, la foc mic, pana scade lichidul. La final, se mai poate praji putin in uleiul ramas. Garantat ca iese zemos si neatos! :)
Cartofii sunt de la Ina citire, simpli si gustosi: se face un sos din mustar, sare, usturoi, ulei de masline, oregano, se scalda cartofii taiati in acest sos si apoi se baga la cuptor 25-30 de minute.
Multumesc muzelor care m-au inspirat, Ina & Maya ! :)