contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Porc Cu Fasole Hot"n"spicy

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
   
Photobucket 
    Mancam cam rar fasole, am scos-o din meniu cat alaptam dar acu" putem profita din nou de ea... aceasta rosie are multi antioxidanti, chiar mai multi decat afinele, si e tare buna.
Photobucket   Azi m-am gandit sa fac o fasolica iute, si mi-a iesit mai iute decat vroiam, asta pt ca am subestimat "puterea" peperoncini-lor. 2 micuti dintre cei de mai jos au "infierbantat" fasolica:
Photobucket
  Pieptul de porc a fost uns cu o marinata din putin ulei, boia, piper si lasat peste noapte la rece. A doua zi l-am pus intr-o tava de al si l-am bagat cam 45 de minute la cuptor, primele 10 minute la 220 cu ventilatie, apoi am redus temperatura si am pus pe cuptor traditional:
Photobucket
   Am crestat trei rosii in cruce:
Photobucket
 si le-am scufundat 30 de secunde in apa clocotita, apoi le-am despielitat, am indepartat samburii si pulpa am taiat-o cubulete:
Photobucket
  Am taiat si o ceapa rosie marunt:
Photobucket
  Am incins ulei si am calit ceapa + 2 peperoncini :
Photobucket
 am adaugat rosiile + jumate de pahar de apa, am adaugat chilli proaspat rasnit + sare, am acoperit si am lasat sa fiarba 5 minute, pana s-au muiat rosiile :
Photobucket
Photobucket
  Intre timp am pregatit varza murata : am amestecat varza murata tocata cu ulei, si am presarat boia si piper :
Photobucket
  AM adaugat fasolea peste rosii, am mai pus oregano, am lasat inca 2-3 minute, si am oprit focul.
Photobucket
   Ia uitati mancarea aburinda :)
Photobucket
 ... si un close-up
Photobucket
   Pofta buna ! :)

Articol recomandat de http://silvia-unaalta.blogspot.com/2009/10/piept-de-porc-cu-fasole-hotnspicy.html