contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Curcan La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Aceasta fripturica este cea mai buna din cate am facut pana acum. Nu este uscata deloc, e foarte aromata si absolut minunata! Va recomand reteta din suflet!
1kg piept de curcan
1 ceapa
3 catei usturoi
ulei
verdeturi a la Provence
cimbru
rozmarin
delikat.
Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.
Am scos ceapa si usturoiul din decor pentru ca erau prea facute si nu mai dadeau bine la sedinta foto :D.


Aici si o poza cu blitzul activat :D.


Articol recomandat de meosiris.blogspot.com