Piept De Curcan La Cuptor
articol scris de meosiris.blogspot.co blog meosiris.blogspot.com
Aceasta fripturica este cea mai buna din cate am facut pana acum. Nu este uscata deloc, e foarte aromata si absolut minunata! Va recomand reteta din suflet!
1kg piept de curcan
1 ceapa
3 catei usturoi
ulei
verdeturi a la Provence
cimbru
rozmarin
delikat.
Spalam bine pieptul de curcan, il crestam deasupra cu un cutit si il asezam in tava unsa cu ulei. Adaugam si putina apa, asezam o ceapa taiata in patru si cateii de usturoi, apoi condimentam carnea deasupra si invelim tava cu folie de aluminiu.
Bagam la cuptor la foc mediu si lasam aproximativ o ora dupa care scoatem folia de Al si mai lasam 15-20 de minute ca sa se rumeneasca frumos.
Am scos ceapa si usturoiul din decor pentru ca erau prea facute si nu mai dadeau bine la sedinta foto :D.
Aici si o poza cu blitzul activat :D.