contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Curcan Cu Sos Cu Mustar Si Tarhon

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



Dificultate : redusa

Timp de preparare : 40 minute

Cantitate : 4 portii

Ingrediente

  • 1 lingura ulei
  • 400 gr piept de curcan, fara pielita si os
  • 200 gr smantana
  • 2 lingurite mustar clasic
  • 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar)
  • 2 lingurite tarhon uscat maruntit
  • sare si piper, dupa gust

 

Preparare

  • Incalzeste cuptorul la 200C.
  • Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
  • Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.




Articol recomandat de lauradfood.blogspot.com