Piept De Curcan Cu Sos Cu Mustar Si Tarhon
articol scris de laura_dachman blog lauradfood.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Dificultate : redusa
Timp de preparare : 40 minute
Cantitate : 4 portii
Ingrediente
- 1 lingura ulei
- 400 gr piept de curcan, fara pielita si os
- 200 gr smantana
- 2 lingurite mustar clasic
- 2 lingurite mustar frantuzesc (cu boabe intregi de mustar)
- 2 lingurite tarhon uscat maruntit
- sare si piper, dupa gust
Preparare
- Incalzeste cuptorul la 200⁰C.
- Incinge o tigaie la foc potrivit si adauga 1 lingura ulei.Adauga pieptul de curcan si prajeste-l pe ambele parti pana cand s-a rumenit usor apoi scoate-l si pune-l deoparte.
- Adauga in tigaie restul ingredienteleor si amesteca.Lasa sosul sa dea intr-un clocot apoi adauga pieptul de curcan prajit, amestecand pentru a-l acoperi cu sos.Asezoneaza dupa gust apoi pune tigaia in cuptor si lasa pieptul de curcan sa se coaca aprox.20 minute pana cand s-a patruns bine.Serveste preparatul cu orez fiert si pastai verzi.