contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Piept De Curcan Crocant

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O reteta simpla si gustoasa, perfecta pentru mesele realizate in mare fuga…

INGREDIENTE:

500 g piept de curcan
2 oua
160 g faina
60 g parmezan ras fin
60-65 g unt
sare
piper
cimbru

Pentru servit:
smantana
usturoi

PREPARARE:

Taiem carnea de curcan fasii de marimea unui deget. Le condimentam cu sare, piper si putin cimbru.

Din faina, parmezan ras fin si unt realizam un aluat sfaramicios, ca pentru prajituri. Dam fasiile de carne prin ou batut, apoi le tavalim prin aluatul sfaramicios si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Trebuie sa avem grija sa nu fie un strat gros de aluat, astfel incat sa obtinem startul crocant, iar carnea frageda.
Coacem fasiile de carne in cuptorul preancalzit la 200°C timp de aproximativ 18 minute. Dupa 8-9 minute le vom intoarce, pentru a se rumeni uniform.

Simplu si bun! Le servim cu un sos din smantana si usturoi, in cantitati pe care le alegem in functie de gust.
Pofta buna!

Share on FacebookShare on Facebook