contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Umplut Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Ingrediente
1,5 kg peste, 500 gr. ciuperci proaspete, 200 gr.
Mod de preparare
Pestele se curata si se spala, ceapa se toaca marunt si se caleste cu o parte din unt. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate in feliute subtiri si se mai caleste totul cca 10 minute. Se pune faina si, dupa ce se caleste citeva minute, se stinge cu bulion, mujdei de usturoi, sare si piper macinat. Dupa ce s-a racit, se adauga ouale crude si verdeata tocata marunt. Cu aceasta compozitie se umplu pestele, se coase, se asaza intr-o tava in care se pune restul de unt si putina apa. Tava se tine in cuptor, la foc potrivit, cca 40-50 minute. Din cind in cind, se pune cu o lingura sos peste peste.

Articol recomandat de hai-sa-bucatarim.blogspot.com
Author:FdX