contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Si Miss Tree

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Sa le ia puia gaia de computatoare. Azi mi-ar prinde bine la final de periplu o parere, dar stiu ca sunteti toti in concediu si nimeni nu are timp nici macar de un infarct.

Boon, ne-am facut pohta cu un bors de peste si o saramura, la Liviu. Drese personal, bune, altfel, potol de cazan. Pozele sunt la rezolutie mica, dar mancarea e ieftina si proaspata.

hehe, ma incurcai in fisiere. asa.

Na belea, abia astept sa vad ce imi iese din postare, ca dau din Ana in Caiafa.

O mai stiti pe aia cu mananc si plang, mananc? Io scriu si rad, apoi o iau de la capat, ca nu bunghesc ce am pozat, dar nu ma las.

Mouse pad-ul anterior functioneaza, deci astea is halelile, bors de peste, saramura, pastrav, foarte proaspete, dar borsul era din pastrav corcit cu somon, mai incerc si in alte parti.

Culmea e ca cel mai bun a fost pastravul fript (recomandat si altor turisti) care cum bine stiti, traieste in mare si se inmulteste prin spori.

Reteta mea de ciorba de pesteȘ se ia ciorba, saramura, peste fript, mujdei, otet. Se haleste si merge de rupe. Nu a fost rau deloc, ba chiar ieftin. Preturi la mal de mare? 5 lei castronul de bors, 7 lei saramura, 2 lei halba, restul nu mai stiu dar era sa uit. Bre ardeiul iuteeeeeee. Ca am pus si din ala, cica nu am voie, deci nu o sa mor sasanatoasa.

SWa vedem ce mai am ca is si io curioasa.

Aurolacii zonali nelipsiti, cu lantul atarnat, flecmele in dinti, berile calde in maini si scobitoarea in coltul gurii, priviri superioare. De aceea nu ratez nici o ocazie sa accelerez in nisip sa le fac gelul cu sclipici (aka nisip). Ma iertati daca sunteti in zona, io Dacia, ochelari de soare, palarie bleu, opriti cu tupeu.

Am mai luat gogosi cu branza si pizza arsa, buna rau, am mancat in grup.

Bonus, soarele apune peste ghiol si … cine o vedea pozele si vrea sa arunce cu parerea, nu imi dau seama din desenul zilei daca e mai misto, stati asa.

Asa, desenul de azi e un bursuc, normal ca un bursuc. Numai ca nu imi dau seama care e mai misto, cu tuse mai pronuntate sau ba, iaca de comparati. care nu sunteti pa si pusi.

Ideea desenului e de la ceva vorbit aci cu neamurile si mos Ion (il pozez io si pe el asa, la rezolutie mica). Si mi-am adus aminte o zicala spusa de un domn in etat care suna asaȘ cine e harnic si munceste (ca bursucii mei) are tot ce vrea, cine e lene si putoare, are tot asa.

Na ca acu dadui si de apus, ia sa vaz.

Maine, tema, bursuc in apus sau bursuc la volan, am decretat, ia ca dau send sa vad ce a iesit din incoerenta, ca inca nu stiu daca zbor azi cu trebi sau raman tot cu trebi. rororo