contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Peste Rasol Cu Legume

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Ingrediente:
In general rasolul se face din peste cu carnea alba(salau,cod,biban),dar eu am incercat,am improvizat si cu alte sortimente de peste si a fost in regula.
- de aceasta data am folosit 2 buc. salau
- morcov,albitura,telina,ceapa,lamaie,vin alb,piper rasnit,piper boabe,boabe coriandru,foi de dafin,patrunjel verde
Optional , se pot adauga si cateva felii de sfecla rosie .
Mod de preparare:
Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.
In apa in care au fiert zarzavaturile punem, sare,condimente ,foi de dafin si vin, adaugam bucatile de peste sau file-urile de peste si lasam sa fiarba pana se patrunde(atentie pestele fierbe foarte repede).Asezam pestele pe un platou impreuna cu zarzavaturile taiate rondele,fasii sau cum va place dvs.Se adauga deasupra putin din zeama in care au fiert,patrunjelul tocat marunt si se orneaza cu felii de lamaie. Se poate servi cu lamaie, maioneza,sos de hrean...
Pestele si zarzavatul se pot fierbe si la aburi.

 

 

 


Articol recomandat de valentinaghidculinar.blogspot.com